(Artikelnr: )
VW kever Sonneland cabriolet dak incl BTW en montage aan huis. €1550
Vw Kever Cabriolet 1303 Hemel incl montage €550-
Vw Kever Cabriolet 1303 Isolatie incl montage €550,-
Houtenboog voor achter incl montage €250,-
Ruit frame 550,-
Ruit rubber 125,-
spankabels 65,-

Extra kosten kever cabriolet 

Bij veel Vw Kever cabriolets zijn de rubber rondom slecht deze kunt u nieuw bestellen bij een kever onderdelen specialist.Vaak is het raamframe ook slecht kunt u ook bij een kever specialist bestellen. Letop er zijn diverse types hierin. De achterste boog is van hout hier monteren wij de hemel en het isolatie pakket op. Wij hebben altijd een nieuwe boog bij ons om dat deze ook zeer vaak slecht zijn kosten van deze boog is €250,- extra.

Bent u met uw kever cabriolet project nog bezig ! En zou u ook graag alles in top staat willen hebben. Kunnen we bij u langs komen voor alles te demonteren. Omdat het frame  vaak veel roest bevat gaten of zelf beugels gebroken zijn die gelast moeten worden vaak is ook de rand waar pees van het dak in valt zeer slecht we raden u dat dan ook aan om ons eerst langs te laten komen om alles te bekijken. We nemen dan alles gelijk door met u en u kunt zelf daarna het frame laten reparen stralen en coaten
kosten voor deze afspraak is €550,- 

 
Video('s): Cabriolet dak Kever 1303 vervangen dor cabriodak montage Speelman
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,00 *
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 0,00 

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.