Verzendkosten
Uw bestelling plaatst u via onze website, per e-mail of telefonisch. Via de website of mail is efficiënter voor ons dan bestellen via de telefoon  Als uw bestelling kleiner is dan € 75,00 , dan geldt bovendien een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van € 20,00

Verzending naar België kost € 45,00


Betaling via IDEAL:
   1.U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden.
   2.Vervolgens komt u op de Buckaroo betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via iDEAL.

   3.Klik op het iDEAL-logo en selecteer hier uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden. Als u meerdere betaalrekeningen heeft, krijgt u automatisch, nadat u de betaling goedgekeurd heeft, de keuze voor uw betaalrekening. Sluit daarna niet zelf af, maar wacht tot het systeem u een keuze geeft!

Vooruitbetaling
Bij een vooruitbetaling kunt u het bedrag onder vermelding van uw ordernummer en klantnummer overmaken op onze bankrekening. Bankrekeningnummer: NL47INGB0006074769 tnv. Cabrio Dak Montage Speelman te Hoogeveen.

Privacy garantie
Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u een bestelling bij ons doet, worden uw naam, (e-mail) adres, telefoonnummer en eventuele interesses opgeslagen. Die gegevens geven we niet door aan derden, maar gebruiken we uitsluitend voor diensten waar u specifiek om hebt gevraagd, dus voor het uitleveren van een bestelling die u bij ons doet, of voor het doen van specifieke aanbiedingen. Dit laatste alleen, wanneer u heeft aangegeven dat u op de hoogte wilt worden gehouden van specifieke aanbiedingen die uw auto betreffen.
Bestellen en Afspraak maken
Bestellen of een afspraak maken doet u via de site of per contactformulier of telefonisch. +3185-1301823 of +316-18708631

Prijzen
De prijzen op de site van Cabrio Dak Montage Speelman worden vermeld in Euro's inclusief BTW. Bij gebruikte artikelen is het geldende BTW tarief 0% (margeregeling). De bedragen die genoemd worden, zijn dus de bedragen die u betaalt. Kennelijke fouten worden voorbehouden.

Levertijd
Cabrio Dak Montage Speelman streeft ernaar om bestellingen binnen 5 werkdagen af te leveren. Als uw bestelling tijdens een bedrijfsvakantie wordt geplaatst, wordt uw bestelling in de eerste dagen na de bedrijfsvakantie verwerkt. Een groot aantal artikelen wordt uit voorraad geleverd, een aantal artikelen hebben een langere levertijd. U krijgt na uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging van uw bestelling, waarin ook de verzenddatum wordt genoemd, of een levertijd wordt genoemd. Vanwege de verscheidenheid van produkten en leveranciers van ons, en de wisselende voorraadhoogtes, is het niet mogelijk een levertijd te noemen bij ieder produkt op onze site. Aan aangegeven levertijden kunnen geen rechten worden ontleend. Cabrio Dak Montage Speelman kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door TNT Post of UPS.

Verzending
Wij versturen uw bestelling per TNT Post (Nederland) of UPS (buitenland). Mocht u niet thuis zijn, dan ontvangt u een briefje van de postbode in uw brievenbus, waarmee u uw bestelling kunt ophalen op het postkantoor.

Ruilen / retourneren geleverde bestelling
Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het door u bestelde artikel, dan kunt u het binnen 14 dagen aan ons retour zenden, voldoende gefrankeerd, onder vermelding van uw bankrekeningnummer en, bij voorkeur, de reden van terugzending. Voorwaarde hierbij is dat het artikel onbeschadigd en niet gebruikt is, goed verpakt en in of met de originele verpakking wordt teruggebracht of teruggezonden. Na controle van het artikel in de originele verpakking, ontvangt u van ons dan het volledige bedrag van het artikel terug. U krijgt binnen 3 weken uw geld teruggestort op uw bank- of girorekening. Retourzendingen die onder rembours worden teruggeleverd, worden niet geaccepteerd.

Garantiebepalingen
Garantie op de cabriodaken ligt tussen de 1 en 4 jaar dit is afhankelijk van de kwaliteit van de kap. Cabriodaken van Topline Twilfast en Topline Sonneland heeft u 4 jaar garantie. De pvc daken en buget line daken hierop heeft u 1 jaar garantie Wij geven geen garantie op ruit breuk. Als u bestelt via onze site, via e-mail of telefonisch, heeft u recht op 14 dagen omruil of teruggave garantie. Voorwaarde hierbij is dat het artikel onbeschadigd en niet gebruikt is, en in of met de originele verpakking wordt teruggebracht of teruggezonden. Uw faktuur is uw garantiebewijs. Voor door ons geleverde gebruikte artikelen geldt geen fabrieksgarantie en geen omruilgarantie. Wel geldt de teruggave garantie gedurende 14 dagen en een algemene garantie van 6 maanden.

Recht
Op deze Algemene Voorwaarden Webshop is het Nederlands Recht van toepassing.

Vragen en opmerkingen
Vragen en opmerkingen kunt u sturen naar cabriodakmontagespeelman@gmail.com , of bel met 085-1301823 
 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend: